Холивудската диета – скоростна, но и не особено полезна за тялото

Холивудската диета е една от най-бързите и ефективни диети, въпреки че специалистите не я долюбват

холивудската диета

Холивудската диета – скоростна, но и не особено полезна за тялото

И са прави, защото холивудската диета за отслабване предполага драстично намаляване на храната. Но всички са единодушни, че върши отлична работа, ако искате да свалите 5-6 кг за специален повод. Ако искате обаче да запазите новото си тегло, ще трябва постепенно да увеличавате стойността на менюто (с по 200 калории на седмица) и да продължите да спазвате част от ограниченията на холивудската диета. Например хляб да си позволявате по веднъж на ден, и то пълнозърнест.

Холивудската диета действително е свързана с Меката на киното. Към нея прибягват звезди като Катрин Зита-Джонс, Рене Зелуегър, Никол Кидман и куп други красавици.

Програмата разчита на намалена употреба на мазнини, въглехидрати и калории като цяло. Забранените продукти – с лопата да ги ринеш. Ще трябва да се откажете от солта и излишните течности от организма ще си отидат бързо. Забравете за всички възможни видове захар, включително и включена в състава на продукти. Алкохолът е зачеркнат по подразбиране – калоричен е и провокира апетита.

Фаворитизирани са продукти с високо съдържание на белтъчини: яйца, риба, месо. В менюто влизат плодове и зеленчуци, но само с ниско съдържание на въглехидрати. Трябва да пиете и много вода – поне 2 литра на ден, за да може организмът да се прочисти. Дневното меню е сведено до 600-800 калории, доста оскъдно за водещите активен начин на живот, пише „Всичко за семейството“. Свалянето на килограмите обаче е гарантирано, при това доста скоростно.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On