Имам анемия и правя прочистване на черния дроб с капките Хепавитал

Аз имам анемия и наред с всичо, което правя, за да не страдам от това заболяване, аз правя и прочистване на черния дроб

анемия Аз съм анемична от много време, от ученичка още. Състоянието ми през повечето време е стабилно, но има моменти, след които се получава обостряне. В такива моменти аз страдам от какво ли не… Преди време, например, имах страхотни болки в гърба. Пих лекарства, предписани от лекар, упражнения, компреси, билки – какво ли не! Стигнах до там да си сменя матрака, а след матрака смених и леглото, защото реших, че като спя на дивана нямам болки.

Истината беше, че като почнах да пия спирулина и като засилих организма си, аз изведнъж се почувствах по-добре. Край на болките!

Затова ви казвам, че каквито и болести да има човек, трябва да полага грижи и за останалите органи. В случая аз правя прочистване на черния дроб, нищо че не пия, не пуша и така нататък. Анемията провокира проблеми и най-вече отлагане на желязо, и заради това много лесно може да се развие хемохроматоза – заболяване изключително опасно за черния дроб, а и за белите дробове също.

Това е причината да правя редовно прочистване с капките Хепавитал. А капките Хепавитал са причина да се чувствам добре.

Христина Новакова от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On