Искам да направя пълна промяна със себе си

На 43 години съм и допреди няколко месеца мислех за себе си само като за съпруга и майка

отслабванеЖивотът ми беше такъв, че до този момент не знаех нищо повече от работа в къщи и от къщи на работа. Грижи за децата, мъжа, дома и за мен все не оставаше време. Сега децата са големи, единият дори е студент в София, по-малко станаха грижите и аз изведнъж се усетих, че съм остаряла, надебеляла и с куп болести. Остана и време да се огледам в огледалото и да видя, че това, в което съм се превърнала, няма нищо общо с онова, което бях. Затова отделих два дни от отпуската, която си бях взела зимата и отидох на лекар.

Малко след като ми бяха готови изследванията, аз разбрах че здравословното ми състояние по някакъв начин е свързано с начина, по който изглеждах. Всички тези тлъстини, които съм натрупала в областта на талията са дали отражение върху здравето ми и най-вече – върху здравето на черния дроб. А от него зависят страшно много неща, които се случват във тялото ми. Затова не съм и помислила, през времето, когато съвсем бях зарязала грижите за себе си.

Сега правя всичко възможно да поправя стореното, но ще е много, много трудно. Правя диета, пия капките Хепавитал и се надявам да преживея и да стане факт пълната промяна, към която се стремя.

Живка Кирилова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On