Как да се установи заболяване на черния дроб?

Заболяване на черния дроб може да се установи трудно, особено ако е в начален стадий

bilkovite kapki hepavital lekuvat
И все пак има някои признаци, чрез които може да се установи заболяване на черен дроб преди да отидете на лекар.

Основната задача и работа на черния дроб е да почиства тялото от токсини. Нарушаването на тази функция води до интоксикация, която пречи на нормалното съсирване на кръвта и увеличава съдовата пропускливост, което води до мозъчен оток.

Най-забележителния симптом на заболяване на черния дроб е жълтия цвят, така наречената, жълтеница, при която не само кожата е жълта, или бялото на очите, но и вътрешните органи. При заболявания като инфекциозен и токсичен хепатит, или друга дегенерация на черния дроб настъпва увреждане на чернодробния паренхим, което е и причината чернодробните клетки да губят способността си да отделят билирубин. В резултат на жлъчната течност навлиза в кръвния поток чрез гръдната канал. Тъканите са обагрени и започва жълтеницата.

Друг добре познат симптом e глиненото обезцветяване на изпражненията. Изглежда това се случва поради липса на жлъчката в червата. Нейното присъствие подобрява перисталтиката. Един от следните симптоми на заболяване на черния дроб е и добре изразен запек и гнил мирис на фекалии.

Симптом на чернодробна цироза е появата на асцит или коремна воднянка, тй като атрофира чернодробната тъкан и съединителна тъкан расте и се сгъстява. В същото време в други части на тялото, не се появяват оток.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On