Как намерих начин да се излекувам веднъж завинаги!

Черният дроб е орган, който трябва постоянно да се лекува, за да не се стига до ексцесии и различни прилежащи болести. Но често забравяме това и се отнасяме небрежно с него.

ъайъаъТака сторих и аз за жалост. През целия си млад живот съм смятала, че съм едва ли недосегаема. Младостта ни дава криле и то доста широки при това, така че да не виждаме през тях. А истината е, че каквото си сеем през младостта /пролетта на живота/, това ще си жънем в по-зряла възраст /есента/. И това се случи и с мен.

От права, здрава изведнъж се оказах с една камара болести. Първо започнаха да ми избиват обриви, след това се оказа, че имам нервен стомах, проблеми с жлъчката, а оттам и с храносмилането и черния дроб. Превърнах се в истинска ходеща аптека. Знаех всички лекарства наизуст. Докато не се появи и моето спасение.

Под формата на билкови капки, които ми помогнаха много повече от прехвалените синтетични таблетки. Само за няколко месеца се почувствах значително по-добре и след като отидох на изследвания, видях, че чувството ми не ме е излъгало. Кожата ми се изчисти, стана по-мека и обривите изчезнаха. Тежестта в стомаха остана само блед спомен.

А черния дроб отново си пое функциите без да оставя дори минимална следа за неволите си.

Ето защо вече вярвам, че по-могъщо от природата няма. А за огромните камари лекарства на ужасно високи цени…просто ще си замълча. Хепавитал направиха чудеса за мен и аз все още ги използвам, даже и като профилактично средство.

Author: admin

Share This Post On