Какви упражнения може да правите, ако имате мазен черен дроб?

Предлагаме ви няколко упражнения, които могат да облекчат състоянието ви, ако имате мазен черен дроб

uprajneniya
Колкото по-топло става времето, толкова по-малко можем да крием зимните прегрешения под дебели дрехи. На всичко отгоре и модните тенденции не ни позволява да разчитаме на по-широки кройки, а повеляват втален силует и подчертаване на ханша и талията. А точно те са най-инфарктните зони от женското тяло.

Комплексът от упражнения, които ще ви помогнат, ако имате мазен черен дроб, е лесен за изпълнение и у дома, а ще ви позволи да направите бързи корекции на фигурата си. Но трябва да сте постоянни и да ги правите поне 4 пъти в седмицата.

Упр. 1: Легнете по гръб, сгънете крака в коленете и стъпете на пода. Разстоянието между ходилата е около две педи. Повдигнете таза и долната част на гърба, докато бедрата и корпусът застанат в една линия. Внимавайте тежестта да не пада на врата. Стегнете седалищните мускули и задръжте така 2-3 сек. Върнете се в изходно положение и повторете 15-20 пъти.

Упр. 2: Седнете, сгънете събраните крака в коленете и ги повдигнете от пода. Ръцете опънете встрани. Като пазите равновесие, усучете корпуса вдясно, заедно с ръцете. Краката остават неподвижни. Върнете се в изходно положение и изпълнете същото в другата посока. Това е 1 повторение, направете 10-15. Ако в началото ви е трудно, изпълнявайте упражнението с крака на пода.

Упр. 3: Легнете по корем, разтворете крака на ширината на раменете и ги сгънете в коленете. Допрете пети една към друга. От това положение повдигнете
бавно бедрата, задръжте колкото можете (не задържайте дишането) и отпуснете обратно. Повторете 5-8 пъти с почивки от по 10 сек. между отделните изпълнения.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On