При камъни в жлъчката капките Хепавитал са задължителни

Капките Хепавитал са задължителна алтернативна терапия при камъни в жлъчката

chernia drob

Аз съм претърпял операция на камъни в жлъчката. Минал съм през болките, минал съм през това каква точно да бъде самата операция, как да се проведе лечението и така нататък. Това беше преди три години. Операцията беше безкръвна. Всичко мина бързо и не беше необходимо много време за възстановяването ми.

Лошото при мен е, че аз реших, че след операцията за камъните в жлъчката, всичко е минало и заминало. Оказа се, че не е точно така.

Иска се грижа и след това. Не просто да мине операцията, и да кажеш, че всичко е наред вече. Защото аз точно това си казах, и там ми беше грешката. при камъни в жлъчката се иска диета, иска да си постоянен в храната и да не се ядат неща, които са докарали до това да се образуват камъните в жлъчката. Много е сложно да ви обяснявам аз какво точно направих, но най-общо – ядох, пих и се веселих.

Затова сега, за да си върна отново старото здраве и да нормализирам положение, взимам капките Хепавитал. Доволен съм и продължавам терапията с тях, защото само така мога да оправя щетите, които сам си нанесох след операцията. Капките Хепавитал са най-доброто решение за предпазване и елиминиране на щетите, които могат да се случат след операция и вадене на камъни в жлъчката.

Георги Попов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On