Капките Хепавитал – ключ към здравето и доброто самочувствие

Ползвам капките Хепавитал заради тяхното детоксикиращо действие

хепатит

Капките Хепавитал – ключ към здравето и доброто самочувствие

Аз съм боледувала от хепатит като много млада. Тогава и лекарите лекуваха по друг начин, и болниците бяха други, а и болестите не бяха като днешните. Въпреки това знам, че когато има проблем с черния дроб, когато е боледувал от някаква болест, грижата за него трябва да бъде доживотна. Така съм чувала да казват за болестите на черния дроб – че са доживотна присъда. Сигурно защото много неща зависят от черния дроб и работата му е важна за организма. А може и да е заради това, че черния дроб не боли. когато се появи някакъв проблем с него, той първо проличава на очите, на кожата, на косата, че и на костите – и едва тогава започва да има някакви болки или нещо от сорта.

А може тази приказка да е произлязла и заради сериозността на заболяването цироза, за което знам, че е доста сериозно.

Каквато и да е причината, оттогава насам аз си знам, че трябва да внимавам с яденето и да се грижа за черния дроб. Затова започнах да правя редовни прочиствания с капките Хепавитал. За мен те са най-доброто средство за прочистване на черния дроб и жлъчката, което ми носи много здраве и добро самочувствие.

Боряна Йовкова от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On