Капките Хепавитал ме направиха по отговорна към здравето ми

Започнах да ползвам капките Хепавитал, и паралелно с тях стартирах и една кратка диета

hepavital

Капките Хепавитал ме направиха по отговорна към здравето ми

Това постави началото на един нов период за мен. Преди да започна да прочиствам черния дроб и жлъчката с капките Алкофитал, аз бях много немарлива към това какво ям, кога го ям, по колко ям, как изглеждам, как се чувствам. Но, в един момент всичко онова, което съм трупала, трупала, всички трудности, всички проблеми, които съм имала със здравето, изведнъж ескалираха.

С всеки изминал ден аз се чувствах по-премаляла, по-лошо ми беше. Оглеждах се в огледалото и се чудех дали тази разплута и грозна жена съм аз. Ами аз бях.

Така започна моя дълъг и мъчителен път на възстановяване. Не че правя сега нещо кой знае какво – не. Просто в един момент си дадох сметка, че животът ми такъв, какъвто е, не може да продължава вече така, и се захванах.

Нямам план на диетата. Имам план на деня. Сутрин ставам, пия капките Хепавитал. След това ям малка купичка кисело мляко с ленено брашно и смлян карамфил. Пия чай или сок, после едно бананче. На обед – салатка. За вечеря кисело мляко с елда или някакви други семена. Имало е дни, които съм карала само на варени картофи. И така…

Резултатът след три месеца не е кой знае колко фрапантен, но е здравословен, поне за мен. Резултатът е, че се чувствам по-добре и малко по малко започвам да изглеждам по-добре. На мен лично това ми е достатъчно!

Божидара Великова от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On