Капките Хепавитал ми помагат след натряване

Аз получих натряване, след като ядох едно месо, което купих от голям магазин

natryavane
За това натряване сам съм си виновен, затова ще спестя името на магазина. Има достатъчно информация за това защо не бива да се купува месо от големите вериги, особено такова на промоция, и най-вече пилешко месо.

Година мина от моето натряване, и пиша чак сега, защото за тази година аз коренно се промених. Искам да кажа нещо много важно – откакто спрях да ям каквото и да е пилешко месо, освен ако някоя бебе не е заклала някое пиле на село, аз се чувствам много добре. Баба на село вече нямам, затова спокойно мога да кажа, че месо не съм ял никакво. Не съм станал вегетарианец, но месо не съм ял. Идва един такъв момент, в който на човек му се отщява всичко, и започва да мисли повече за здравето си. Лошото е, че тези моменти почти винаги идват, когато сме си навредили по някакъв начин, както аз, с моето натряване.

Тази една година мина в прочистване на черния дроб, защото най-много на него бях навредил. прочистването, разбира се, го правя с най-добрия препарат за прочистване на черния дроб и жлъчка, а именно – капките Хепавитал.

Не знам как ще се развият събитията по-нататък за мен. Знам само че ще бъда много по-внимателен за в бъдеще.

Г.Тошков от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On