Капките Хепавитал ми помогнаха да си възвърна добрата форма

Ползвах капките Хепавитал и останах много доволна от тяхното действие

otslabwane hepa

Капките Хепавитал ми помогнаха да си възвърна добрата форма

Започнах да дебелея когато бях на около двадесет и четири. Преди имах страхотна фигура, носех най – малките размери дрехи, чувствах се добре, а и самочувствието ми си беше на мястото. С течение на времето нервите в живота ми ставаха все повече. Това ме караше да си похапвам повечко. Когато се поглеждах в огледалото, виждах няколко излишни килца, но си казвах, че не е кой знае какво. Истинският проблем започна, когато се погледнах в огледалото и забелязах, че от онова петдесет и пет килограмово момиче не е останала и следа. Черният ми дроб започна да работи зле. Не можех да преработвам правилно храната, която поглъщах, а тя беше много. Майка ми постоянно ме обвиняваше, искаше да ме подлага на мъчителен глад, но това по-скоро уронваше психиката ми, отколкото килограмите. Знаех , че преди да започна да свалям, трябва да изчистя организма си и започнах да търся продукт, който може да ми помогне. Така открих билковите капки за прочистване на черен дроб и жлъчка Хепавитал. Не очаквах, че когато започнах да ги пия, ще започна да свалям, но точно това се случи и бях приятно изненадана.

Малко по малко започнах да възвръщам предишната си форма. Горещо препоръчвам капките Хепавитал на хора, които имат моя проблем.

Силвия Горанова от Стара Загора

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On