Капките Хепавитал ми помогнаха след тежко натравяне

Аз преживях тежко натравяне с алкохол и капките Хепавитал много ми помогнаха

натравяне Пише ви Стоян Величков от Пловдив. На 31 години съм. По професия съм инженер. Не съм пристрастен към алкохола. Пия като всеки средностатистически мъж. Но преди 7 месеца се случи така, че се натрових с алкохол, при все че бях изпил не повече от 100 мл. Оказа се, че уискито, което употребихме на един рожден ден, е фалшиво. Явно е до организъм, защото аз имах най-тежки проблеми от всички, които пиха от това уиски онази вечер.

За да се оправя ме взеха в болница. Чувствах се зле. Този случай ме накара да се замисля, и прецених, че за собствената ми безопасност е по-добре изобщо да не пия. Аз така или иначе употребявах много малко алкохол.

След болницата реших да си направя едно прочистване на черния дроб, заради това натравяне. Започнах да търся нещо подходящо, и така попаднах на вашите капки Хепавитал.

Цялостното прочистване, което направих, ми помогна много. От това натряавяне, което бях получил, аз имах страхотни обриви. Лекарите ми обясниха, че е заради влошената работа на черния дроб. Капките Хепавитал изчистиха и обривите, прочистиха и черния дроб и направиха така, че да не остане следа от пораженията на фалшивото уиски.

Много се радвам и съм щастлив да споделя, че капките Хепавитал ми помогнаха да възстановя здравето си.

Стоян Величков от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On