Капките Хепавитал направиха чудо с мен

След прочистване с капките Хепавитал аз започнах да слабея и да се освобождавам от всичко ненужно

Холецистит
Мразя да говоря за проблемите си.
Мразя да признавам грешките си, да изброявам кусурите си, и като цяло да говоря за себе си. Да, но това беше докато не осъзнах, че мълчанието понякога не е злато. С годините трупах мълчание в себе си, а тялото ми жалостиво се молеше за помощ, като трупаше килограми и токсини. Явно се опитвах да заглуша зова му. Според мен проблема идва още когато бях малък. Родителите ми не обичаха да ме слушат особено. Все нямаха време, все моите проблеми бяха маловажни и лесно решими. Така се научих на мълчание. Попивах като гъба хорските неволи, страдах с близките си, изживявах мъките им. Но така и не се научих да изживявам своите.

Винаги съм вярвал в максимата „По добре късно, отколкото никога“. Така и аз на стари години започнах да се уча да разговарям и да изслушвам себе си. Здравето ми се беше влошило, чувствах се…препълнен, все едно щях да експлодирам. Едно от нещата, които ми помогнаха бяха капките Хепавитал. Вече съм голям и не вярвам в чудеса, но това, което те направиха с мен , ако бях на седем, може би щях да го нарека чудо. Сега просто ще кажа, че ме накараха да се почувствам много по добре. И все пак съвет от мен…мълчанието е това, което бавно ни убива. Всичко добро ви желая!

Х.Попов от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On