Капките Хепавитал помогнаха и на моето здраве

Казвам се Велизара и желая да ви споделя как билковите капки Хепавитал помогнаха и на моето здраве

Untitled-1
Имах проблеми с килограмите след като родих. Мислех, че по-бързо ще ги сваля, но малкия е вече на 2 години, а аз съм си все същата. И не стига, че изглеждам зле, но и зле се чувствам. На моменти се задушавах. Получавах пристъпи, които с изминаване на дни и седмици се засилваха. Правих си множество изследвания. Поставяха ми и много диагнози, а смешното беше, че при всеки лекар, те бяха различни. По едно време загубих надежда, че лекарите биха ми помогнали. Започнах да търся варианти сама да си помогна, защото положението ми беше страшно.

След информацията, която открих в интернет пространството, установих че много излекувани хора има от естествените природни продукти – билките. Всеки лекувал се с тях, вместо с химичните продукти произвеждани и продавани по лечебните заведения, беше в много по – добро състояние. Затова реших да опитам и аз.

Започнах с прочистване на черния дроб. За целта си взех от билковите капки Хепавитал, тъй като информацията, която прочетох тук, много ме обнадежди. Фактът е, че два месеца след като ги започнах, аз се чувствах по – добре. Организмът ми се изцеляваше наистина. Чувствах се по- жизнена, изчезнаха пристъпите и болките. Започнах и да свалям килограмите, които ми бяха в повече, а от там и самочувствието ми се увеличи. Билковите капки Хепавитал наистина имат страхотно действие.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On