Капките Хепавитал при стеатоза на черния дроб

Аз имах стеатоза на черния дроб в много тежка форма

Male liver, artwork

Male liver, artwork

На 41 години съм, и през по-голямата част от моя живот съм имал наднормено тегло. За това наднормено тегло сам съм си виновен. Стана така, че след като дълго време не се ограничавах в яденето и пиенето, това се отрази на черния ми дроб. Получих стеатоза на черния дроб, в много тежка форма. Претърпях лечение преди година и осем месеца, лежах в болница, а после бях и на санаториум. На санаториум бях по мое желание.

След като се върнах започнах да спазвам диетата, която ми беше назначена в санаториума. Още се ограничавам в яденето и пиенето. Всъщност, вече може да се каже, че почти не пия алкохол. Много ми е добре сега, много добре се чувствам. Освен това, аз започнах да правя и прочистване с капките Хепавитал. Всичко това даде резултат и от диагнозата стеатоза на черния дроб вече не е останало почти нищо. Стремя се да ходя редовно на лекар, въпреки че толкова години не съм го правил, да си взимам редовно капките и да ям каквото трябва, а не каквото ми се иска, защото положението, когато бях със стеатоза на черния дроб никак не беше розово.

Благодаря на целия екип, който ми оказва съдействие при поръчката и доставката на капките Хепавитал!

Симеон Горанов от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On