Капките Хепавитал прочистват и дебелото черво

Онова, което искам да кажа е, че капките Хепавитал прочистват и дебелото черво. Поне такива са моите наблюдения. Радвам се, че се чувствам толкова добре и съм здрава

дебелото черво

За прочистване на дебелото черво може да си вземете капките Хепавитал. Поне такова е моето мнение, като човек, който ги ползва за втори път.

Аз съм направила всичко на всичко на всичко две прочиствания, но за по три месеца. Това си е половин година благотворна билкова терапия. И за да съм точна, ще трябва да кажа и още нещо. Не чакайте капките Хепавитал да започнат да действат на първата или втората седмица. Ще мине поне месец, месец и половина, преди да има така, по-изразено действие.

Що се отнася до прочистването на дебелото черво, трябва да кажа, че то се забелязва по два начина. Първо – изхождането е много интензивно. Когато се ползва Хепавитал, изхождането е като все едно си изпил един камион слабително. Само дето няма болка. Няма колики, няма присвиване на стомаха. Всичко се случва съвсем естествено.

И другото, което е – коремът ми престана да бъде толкова издут. Явно капките Хепавитал са успели да ме прочистят от всякакви шлаки, наслоявания и каквото там се събира в дебелото черво.

Всичко това ме накара да направя прочистването с капките Хепавитал част от моята здравна годишна програма. И само три месеца да го ползвам, пак ще е добре!

Живка Попова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On