Капките Хепавитал сложиха край на тежкия ми запек

Аз имах тежък запек от много години

запек
Пробвала съм какво ли не – хапчета, чайове, прахчета, свещички. Имам ужасно затегнат стомах. Не прекалявам с храната. Само понякога ми е малко трудно да се храня през деня. Работата ми е свързана с много движение, така че не водя и застоял живот. Никой лекар не можа да ми каже от какво и защо е така.

Това състояние направо ме съсипваше. Чувствах се като пребита заради всичко онова, което се разлагаше в мен. По едно време тръгнах вечер и на водна гимнастика, казаха че помагало. Нищо… Но пък поне стегнах малко корема. Но не това беше целта на занятието. Трябваше по някакъв начин да се отърва от това положение, защото вече много ми вредеше.

Искам да си призная, че взех капките Хепавитал не с идеята да прочиствам черния дроб, а за да видя какъв е техния разхлабващ ефект.

Не знам дали самото прочистване на черния дроб, което направих, не знам и дали поради факта, че взимах тези капки повече от 4 месеца, и се получи някакво наслагване, но аз вече нямам проблем с никакъв запек. Два месеца вече не пия капките Хепавитал, и всичко е редовно!

Милка Давидова

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On