Колкото по-навреме започнете грижата за здравето си, толкова по-добре!

Здравето няма нужда от много, но ако всеки ден по малко се грижим за него, то ще бъде не желязно, ами диамантено направо!

images (4)

Колкото по-навреме започнете грижата за здравето си, толкова по-добре!

Никой не осъзнава колко важни са грижите за нашето здраве, докато не го загубим. Аз съм имала случаи, в които съм ходела на работа болна, с температура и от това нещата са се влошавали още повече. И ако ме питате за какво съм го правила – няма да мога да ви отговоря. Все едно ще ми дадат тиквен медал или кой знае какво… Повече такива неща не правя, защото знам колко скъпо ми излиза всичко после. Когато човек стане на една определена възраст, той разбира, че със здравето шега не бива. Затова аз от няколко години вече се занимавам с билколечение. Ходя на йога, излизам почти всяка седмица сред природата.

Преди време открих случайно в една аптека билковите капки Хепавитал. Те са чудесни не само за черния дроб и жлъчката, но и за целия организъм. След прочистването с тях аз чувствам много голям прилив на енергия и сила. Препоръчвам ги на всичките си приятели, и който ги е пробвал е останал много доволен.

Силвия Хранова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On