Колкото повече пиех, толкова повече здравето ми страдаше!

Здравето е нещо много важно. Тази истина се осъзнава едва когато го загубим. Или, за да не говоря за всички – аз го осъзнах, когато го загубих

здравето

Здравето може да се опази само ако се започне грижа на момента, а не чрез отлагане. И, освен това, здравето трябва не просто да се пази, а да не се пари така, че да го губим. А аз това го осъзнах много късно. Толкова късно, че вече не виждам нещата така добре, както в началото. Искам да кажа, че не съм оптимист за собственото ми здраве.

Аз съм алкохолик. Макар да не пия от години, аз съм алкохолик, защото заради това пострадах здравословно. Или по-скоро – пострада черния ми дроб. Имам много тежка степен алкохолно омазняване на черния дроб. Сега се опитвам да се справя с положението, но не е толкова лесно, колкото си мислех. А аз наистина си мислех, че като спра да пия, и това ще е достатъчно.

Капките Хепавитал ми помагат сега, но си мисля дали не е късно. Защото съм на крачка от цирозата. Но, сам съм си виновен. Да съм мислил навреме.

И макар лекарите да ме уверяват, че лечението ми, като цяло върви добре, аз не съм много оптимист за самия мен. Не знам, просто съжалявам, че така си опропастих и живота, и здравето.

А.Г.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On