Голям корем – голям проблем с черния дроб!

Хората с по-голям корем не трябва да се тревожат за фигурата, а за състоянието на черния дроб

корем

Голям корем – голям проблем с черния дроб!

Когато растем на корем това почти винаги означава, че в нас расте и още един здравословен проблем. Най-често този проблем е свързан със здравето на черния дроб.

Колкото по-голям е корема, толкова е по-вероятно да е налице чернодробно заболяване. Стеатоза на черния дроб (мазен черен дроб) може да доведе до цироза и дори … инфаркт. Фразата „цироза“ са чували почти всички. С цироза плашат феновете на алкохол. По този повод има и някои много мрачни шеги(„белите дробове болят, защото черният дроб не може да се побере между тях“). истината е, че болестите на черния дроб не са чак толкова популярни, колкото заболяванията на белите дробове. И тук не става въпрос само за небрежно отношение към здравето. Лошото е, че черния дроб трудно боли, когато има проблем.

Стеатозата на черния дроб е бич на нашето време. Днес този проблем се среща при 20-30 процента от населението на западните страни. Среща се и при всеки втори диабетик. А сред хората с наднормено тегло – при 80% от случаите. Затова не се чудете. Огледайте се и вижте истината такава, каквато е – колкото по-голям е вашия корем, толкова по-вероятно е да имате чернодробен проблем. Стеатозата на черния дроб е с най-висока честота, за разлика от други чернодробни заболявания.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On