Лекарствата съсипаха черния ми дроб

Казаха ми, че имам камък в жлъчния мехур и аз се почувствах така, все едно в тялото ми има цял Гранд Каньон

 

лекарства

Аз страдам херния на хранопровода, което е проблем, защото не ми дава възможност да се храня нормално. Получавам хълцане всеки път, когато се навечерям, много досадно. Пия много лекарства и когато разбрах, че имам проблем с черния дроб изобщо не се изненадах. Бях подготвен психически, което ми помогна да започна борбата от раз.

Лошото е че аз почти четвърт век съм пил много болкоуспокояващи. Гълтах парацетамол за най-малкото. Започнах след като си счупих крака. Много ме болеше и това беше най-лесното, което можех да направя. Сам не разбирах каква огромна вреда си нанасям. Стана така, че осъзнах след време за какво става въпрос.

Значи, сега, когато ще стана на 50 години, мога да кажа с ръка на сърцето – съжалявам за хапчетата, които пих ей така, за нищо. Колкото и да се прочиствам с капките Хепавитал, вредата вече е нанесена. Аз илюзия за здравето си нямам и винаги казвам на лекарите да не ми спестяват нищо. Затова знам, че трябва да изпия поне 10 опаковки с капките за прочистване на черния дроб, за да настъпи поне някакво подобрение. Лошото е, че късно се усетих, но все пак не чак толкова късно, че да не мога да взема мерки. Капките Хепавитал, макар и билкови, са доста силни и действат добре. Ще продължавам да ги взимам, защото за мен така или иначе няма друга алтернатива.

Стоян Драганов от Хасково

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On