Драстично намалих теглото, благодарение на капките Хепавитал и лимонената вода

Лимонената вода я ползвам отдавна, по различни поводи. Тя ми е помагала много при главоболие, освежавала ме е, когато съм имала нужда от това

лимонената вода

Лимонената вода е идеално средство за здравето. Има толкова много приложения, че ще ми е трудно да изброя всички, за да не пропусна някое. Лимонената вода винаги я ползвам с удоволствие, защото ми помага да наваксвам с течностите. Аз трудно пия чиста вода. Освен това, понякога я ползвам външно. С нея обливам главата си в летните жеги, или я слагам в пулверизатор и пръскам лицето, когато съм на плажа.

Много големи ползи видях от лимонената вода, след като започнах да я ползвам заедно с капките Хепавитал. Като си поръчах първите три опаковки, за първото тримесечно прочистване на черния дроб, започнах сутрин да пия лимонов сок, на гладно, без вода. Това се оказа много добра комбинация, защото ми даде допълнителна сила, която ми беше нужна. Изобщо, колкото повече природни средства се включат в борбата за здрав черен дроб, толкова по-добре. Днес вече не правя прочистрване на черния дроб. Но продължавам да пия лимонена вода.

Може би след време ще направя още едно прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал. На този етап се чувствам добре и изпълнена със сили.

Мима Димова от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On