Чакам лятото с огромно нетърпение

Очаквам лятото с огромно нетърпение, защото най-после успях да вляза в дънките отпреди 5 години

lyatoto
Лятото е моят любим сезон. Но имаше един много дълъг период от време, в което никак не ми се искаше да идва. Излишно е да обяснявам защо. Бях дебела. И бях болна, защото бях дебела. Всичко е свързано. Всичко в този живот е свързано, включително и болестите и излишните килограми.

Не знам дали мога да опиша всичко, през което минах, за да отслабна. Но най-големият ми проблем беше това, че имах зверски апетит. Не мога да кажа на какво се дължеше… Сега, след като направих прочистването с капките Хепавитал, и след като минах медикаментозно лечение на инсулиновата резистентност, която ми откриха, аз не ям толкова. Гледам и сама да се ограничавам. Не е лесно, но не е невъзможно. Поради тази причина, както и поради това, което направих през всичките тези месеци, аз ще посрещна лятото спокойна. Спокойна, защото няма да ме е срам от по-малкото дрехи, няма да ми е чак толкова неудобно да се облека с бански… Толкова са много нещата, които ще мога да си позволя… Не знам дали може да си представите и дали имате идея какво е да си бил дебел и да си отслабнал… Това е едно неописуемо щастие за мен!

Снежана Варадинова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On