Майка ми беше неотлъчно до мен

През ноември 2010 г. след един уж рутинен преглед, аз разбрах, че имам заболяване на черния дроб

 

болен черен дроб

Аз седях в лекарския кабинет с 5 месечно бебе, когато ми казаха, че имам първична билиарна цироза. Единственото нещо, което можело да ме спаси, е транспалнтацията. Две седмици по-късно имах катетър в гърдите ми за лечение, наречено плазмафереза. През декември 2010 г., след няколко седмици на лечение и без никакви други резултати, аз казах на лекарят да премахне катетъра и да опита с друг метод. Оказа се, след още куп изследвания, които трябваше да направя, че цирозата е била грешна диагноза. Щях да припадна. Добре че майка ми беше през цялото време до мен, да гледа детето, докато аз бях по болници и да ми дава кураж, след като разбрах, че всички притеснения са били напразни.

Останах си с проблемен черен дроб, но не чак толкова проблемен, че да пиша завещание. Оттук нататък всичко зависеше от това как ще процедирам с храненето и с режима на живот.

Най-естественото нещо беше да започна да пазя диета. Стъпка по стъпка успях да се наместя в границите на диетичното хранене. Не съм пазила режим, просто намалих порциите. След първото прочистване с капките Хепавитал усетих единствено по-голяма енергичност. Започнах да пропускам утрините, в които пия кафе, и като чели това ми беше достатъчно. Не знам как ще продължа по-нататък, но ми се иска първо да направя изследванията, да видя, че са добре, да се поуспокоя и да продължа да се грижа за здравето си.

Маргарита Миткова от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On