Много работа и още повече нерви и стрес съсипват здравето на черния дроб

Моето здраве пострада от прекаления ми работохолизъм, но най-много си изпати черния дроб

черния дроб

Много работа и още повече нерви и стрес съсипват здравето на черния дроб

През годините само работех, и нямах време за себе си. Имам семейство, за което се грижа с много желание и любов, но в един момент си дадох сметка, че така не е правилно. Не може да не обръщам внимание на здравето си, защото ще се разболея и това ще ми попречи да се грижа за тях. Аз сама отглеждам децата си. Не мога да се нарека самотна майка, защото не съм самотна. Децата ми са всичката ми радост, и аз съм много щастлива, че ги имам.

Но, станалото – станало. Имам проблем – трябва да се справя. Бях получила омазняване на черния дроб, не от друго, а от храната и от лекарствата. Аз неправилно съм си мислела, че като не пия алкохол, и това ще ми е достатъчно да опазя черния дроб.

Истината е, че аз се възстановявам и съм по-добре вече, откакто започнах да ползвам капките Хепавитал. Много съм доволна от този невероятен природен продукт. Капките Хепавитал ми помогнаха не само да прочистя черния дроб, но и жлъчката. Освен това те ме подкрепиха много и в борбата ми срещу запека, която, до този момент, не беше много успешна. Сега се чувствам добре и гледам да спазвам всичко, което лекарите ми казаха да правя за здравето на черния дроб.

Ива Христова от Русе

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On