Много стегнат стомах имах, капките Хепавитал ми помогнаха при запек

Аз имах стегнах стомах, който успях да отпусна малко с капките Хепавитал. Тях ги ползвах за черния дроб, но се оказа, че ми помогнаха и за запека

стегнат стомах

Стегнат стомах да имаш, е живо наказание. Аз не знам от колко време страдах от това състояние. Оказа се, че капките Хепавитал ми помогнаха и при този проблем, покрай това, че прочиствах черния дроб с тях. Явно е трябвало да започна прочистването на черния дроб по-рано. Но, както се оказа, не съм знаела. Добре, че е една моя приятелка ми помогна в този случай. Тя ми даде информация за капките Хепавитал. Каза ми, че майка ѝ ги е взимала, когато са я изписали от болницата. Тя е имала малко по-сериозно заболяване на черния дроб. Не знам точно, нещо свързано с изследванията.

При мен, освен затегнат стомах, проблем беше и омазнения черен дроб. То, явно, двете неща са свързани. Но, аз откъде да знам… А и лекарите не ми помогнаха особено. От хапчетата, дето ми ги изписваха само ме болеше корема.

Сега вече ни корем ме боли, нито мога да се оплача, че ми е запечен стомаха, или че имам запек, или нещо от този род.

Вече не употребявам капките Хепавитал. В почивка съм между едното и следващото прочистване. И въпреки това ми е редовен стомаха. Редовно си ходя до тоалетната, и се чувствам много добре.

Филка Харалампиева от Плевен

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On