Детоксикация на черен дроб с билкови капки Хепавитал

Детоксикация на черен дроб с капките Хепавитал се прави в началото на пролетта. Поне аз предпочитам тогава да я правя, защото за мен е важно прочистването

детоксикация на черен дроб

Детоксикация на черен дроб с капките Хепавитал аз започвам винаги през март. Така е вече втора година и ще продължа да го правя това прочистване, защото ми се отразява много добре.

Моята приятелка ми препоръча капките Хепавитал. Тя също продължава да ги ползва. Мисля, че това е най-добрия продукт за прочистване на черен дроб, защото има много билки в него, а и защото на мен добре ми се отразява.

Колкото до ефект мога да кажа, че също съм доволна. Може да нямам много сериозни проблеми с черния дроб и жлъчката, може да не са били болни, но за сметка на това аз цялостно се чувствам по-добре.

Кожата ми е в по-добро състояние, нямам толкова голям апетит, колкото преди. Малко съм по-слаба, нищо че не съм пазила диета. И не на последно място – кръвното ми се нормализира. Може би заради диуретичния ефект на капките – не знам. Всеки случай, искам да кажа, че кръвното ми е добре не само като взимам капките, и доста дълъг период след това.

Затова ще продължа да правя редовното пролетно прочистване и детоксикация с капките Хепавитал. Имам добри резултати и ще направя необходимото, за да ги задържа.

Иванка Симова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On