На никого не пожелавам да го боли жлъчка!

Надявам се повече хора да прочетат това и да разберат, че има някои неща, с които шега не бива

 

болна жлъчкаЛоша храна има и ще има, но освен нея ще има и лош личен избор. Аз искам да наблегна най-вече на това как храната в големите магазини ни разболява и как успях да се оправя, благодарение на помощта на билките. Имала съм да патя, но вината за всичко си беше моя. Аз купувах само храна, която е на промоция или е намалена. Не си мислете, че ми е някаква мания. И аз като повечето хора просто нямам пари.

Има един момент, в който си казваш, че стига толкова. Спираш да правиш това, което си правил досега и се опитваш да поправиш грешката, която си допуснал. Моето желание за поправка беше съпроводено с много голяма болка. Една вечер, след като се навечерях, легнах да спя и не мигнах цяла нощ. Отидох в болницата и ми казаха, че имам камъни в жлъчката. Не ги оперираха. Оставиха ме да видят дали сама ще мога да се оправя, да се стопят и тогава да решат дали имам нужда от операция или не.

Тази болка, която изпитах онези няколко дни, не я пожелавам на никого. Все още не съм оперирана, но много внимавам. Внимавам какво ям, внимавам какви хапчета пия, кога си лягам и кога ставам. Живея под режим и гледам да не повтарям същата глупост.

Капките Хепавитал са ми отлично средство, с което ликвидирам както онова, което хапчетата развалят, така и отровите, които съм натрупала през годините.

Доволна съм, но имам само една забележка. Искам да усещам ефекта им по-скоро, защото това очакване тогава щеше да ме убие.

Камелия Костова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On