Не губя надежда, че един ден ще се възстановя напълно!

Аз не губя надежда, че един ден ще се възстановя изцяло след тежкия хепатит, който изкарах, и който влоши здравословното ми състояние

nadejda
Надежда имам и че съвсем скоро черния ми дроб ще започне да работи нормално, не за друго, а защото сама усещам как се чувствам след прочистването с капките Хепавитал. Този билков продукт ми повлия изключително добре. Толкова добре, колкото нито един препарат не е. А аз съм пробвала достатъчно, защото заболяването ми е от преди 4-5 години. Радвам се, че най-после попаднах на продукт, който ще се погрижи качествено за моя черен дроб, а това ще даде надежда за възстановяване на целия ми организъм.

Всеки, които има някакви проблеми с черния дроб, трябва да пробва капките Хепавитал. Най-добре е да се прави прочистване след прекарани болести, злоупотреба с храна, алкохол и лекарства. Даже и здрави хора могат да ползват капките Хепавитал.

Аз препоръчвам капките Хепавитал заради тяхното деликатно и балансирано действие, заради чудесния начин, по който действат на организма.

Може да се прави прочистване на черния дроб и при положение, че човек иска да отслабне. Аз забелязах, че след второто прочистване, което съм направила, имам промяна не толкова драстична в килограмите, колкото в сантиметрите. Това е много добре, много чакана промяна за мен и голям плюс за здравето ми.

Надя Велева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On