Най-доброто, което направих за моето здраве, са капките Хепавитал!

Капките Хепавитал много ми помогнаха да подобря общото си здравословно състояние. Тяхната помощ най-вече се изразява в това, че ми помогнаха да отслабна

капките Хепавитал

Капките Хепавитал ги ползвах като последна мярка. Честно казано, бях решила, че ако не ми помогнат, ще се откажа. Нямах повече нерви да се боря с нещо, което беше като стена срещу мен.

Накратко казано, нямах съществени проблеми с черния дроб. Аз съм диебитичка. Имам диабет от втория тип. Свързан е с наднорменото тегло, което имах, както и с други фактори. Онова, което е особено за по-голяма част от хората, които имат диабет тип две е това, че при нас са много сериозни проблемите с килограмите. Много трудно отслабваме и много лесно казваме килограми. Направо е нещо ужасно. Аз лично се чувствах като на някакво виенско колело с това непрекъснато сваляне и качване на килограми. Опитвала съм какво ли не – не, не и не. Нищо не ми помогна.

Докато не реших да ползвам капките Хепавитал ей така, превантивно. Знам си, че имам някакъв проблем с черния дроб, защото излишните килограми означават и омазняване на черния дроб. Затова останах много изненадана, когато разбрах, че килограмите, които си отиват, след като съм ползвала капките Хепавитал, не се връщат вече.

Затова, с ръка на сърцето мога да кажа, че капките Хепавитал ми помогнаха да си подобря здравето съществено. И то не само здравето на черния дроб!

Благовеста Тачева от София

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On