Огромният корем свалих с капките Хепавитал!

Огромният корем, който имах, успях да сваля с капките Хепавитал. За мен е много добро това действие на тези капки, защото успях да се справя със запека

огромният корем

Огромният корем не бива да се крие под широки дрехи. Аз така се правих на щраус много дълго време, и в един момент не разбрах откъде и как съм пипнала хроничен запек. Много имам да разказвам за усещанията от това положение. Направо ми е мъка сега, като се сетя, как страдах преди. Не искам да се връщам към онова време. Искам да ви кажа колко добре ми подействаха капките Хепавитал. Сега, огромният корем който имах преди, го няма. И не на последно място – чувствам се много добре. Вече даже имам желание и за спорт. Надявам се това усещане да не изчезне. Искам да кажа и още нещо.

Освен че прочистват черния дроб капките Хепавитал имат и разхлабващо действие, което аз не подозирах. Но, явно това е начина човек да се освободи от натрупаните шлаки, да подмлади организма и да се помогне на черния дроб да работи по-добре, по-спокойно и да се подобри здравето.

Колкото до самите капки – аз ги пия все още. Ще станат вече 7 месеца, без прекъсване. Имам какво да подобрявам по себе си. И най-вече – виждам, че тези капки ми помагат. Затова ще продължа прочистването с тях, докато не постигна онова, от което здравето ми има нужда.

Кремена Гергова от София на 36 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On