Опитах да направя всичко добро за здравето си

Искам да споделя своя опит в приложението на капките Хепавитал

 

проблеми с черния дроб

Употребата на тези капки се наложи по няколко причини. Сега ще ви кажа какво чувствах, а и какво ми беше изобщо състоянието. За един кратък период от време много напълнях. После, пак за кратък период от време, отслабнах. Спазвах няколко диети, които ми бяха казани от приятелки. И, честно казано, не бях много упорита. Важното е, че отслабнах. Поне това показваше кантара.

Иначе продължих да изглеждам зле. Коремът ми стърчеше все едно съм глътнала две футболни топки. Усещах умора и раздразнителност. Сънят ми стана лош. Спях по 4-5 часа най-много, а след като се събуждах бях като парцал. Това продължи няколко месеца, през които аз с кански усилия си запазих теглото. Усетих, че нещо не е наред едва когато се появиха промени в урината и изпражненията ми. Отидох на лекар и се оказа, че заради диетите и откачения режим на живот, който имах, черния ми дроб е пострадал сериозно.

Този път започнах да чета за здравословното хранене и прочистването. Исках да поправя нещата и затова си поръчах от капките Хепавитал. Пих ги почти цяло лято. За тези няколко месеца първото, което забелязах беше, че коремът ми изчезна. Изследванията ми също бяха добре. Малко по малко започвам да се оправям. Това е много хубаво, защото едва сега започнах да се чувствам по-лека, по-свободна. Добре съм и съм убедена, че това нямаше да е така, ако не бях взимала капките Хепавитал.

Мария Симеонова от Пловдив

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On