Дадох обещание пред себе си, че ще отслабна

За да отслабна, аз обещах пред себе си да променя начина на живот, на хранене и най-вече – начина, по който възприемам себе си

отслабна

Дадох обещание пред себе си, че ще отслабна

Аз винаги съм искала да отслабна. И почти винаги съм го правила по грешния начин. Първо – отслабвах заради някой друг, но не и заради себе си. Исках килограмите ми да са угодни на родителите ми, на гаджетата, а след това и на съпруга ми. Успях да отслабна едва когато разбрах, че трябва да го направя заради себе си. И не на последно място – винаги съм избирала грешен начин, за да отслабна.

Този път успях и свалих омразните 18 килограма, защото просто започнах да се грижа за здравето си. Казах „майната му“ на отслабването, и то взе че се случи. Най-много от всичко се радвам, че наистина се стабилизирах здравословно.

Не знам каква роля играе черния дроб за отслабването, но явно от него зависи много. Успях без особен зор да сваля осемнадесетте килограма след като започнах да правя прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. Направила съм три прочиствания. Това продължи около 2 години. Да, бавно отслабвах, но нищо не съм си върнала, въпреки че вече не употребявам капките хепавитал. Истината е, че ако не бях започнаха прочистването на черния дроб с капките Хепавитал, аз и това нямаше да постигна, и пак щях да съм дебела и болна.

 

Мария Попова от София на 46 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On