Отслабване с капките Хепавитал – възможно е!

Капките Хепавитал ми помогнаха да отслабна в момент, в който мислех, че това не е възможно

капките Хепавитал

Здравейте! Казвам се Мариела! Още от 16 годишна възраст работя като сервитьорка. все пак това е най-достъпната професия за един млад човек. С течение на годините започнах да откривам плюсовете на тази професия. Харесваше ми, това че общувах с различни хора, направих много приятелства, а и парите си бяха доста добри. Усещах го като призвание, колкото и смешно да звучи. Не съм имала проблеми с килограмите, все пак всекидневно бях в постоянно движение.

Сега като се замисля, просто тогава бях по-млада и метаболизмът ми бе по-бърз. Най-смешното в цялата история е, че знаех за капките Хепавитал, понеже ги бях купувала на една приятелка, което имаше проблем с черния дроб и отслабна с тях.

Никога не съм вярвала, че ще дойде момент , в който и на мен ще ми потрябват. Да, но съдбата има големи уши. Хванах се в едно заведение, имаше много работа и нямах време да се храня пълноценно. Тъпчех се на крак с пържените боклуци там и така надебелях. Имаше доста дълъг период на отричане „не, изглеждам си супер“, “ тези килограми ми отиват“. Но не беше така, те ми пречеха. Задъхвах се и не можех да върша пълноценно работата си. Така и аз си поръчах капките Хепавитал. Моята приятелка не пропусна възможността да злорадства , но това не беше за дълго понеже ефекта от капките не закъсня. За втори път се убедих , че Хепавитал действат.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On