Забравих какво е това лекарство, откакто ползвам капките Хепавитал

Аз ползвам капките Хепавитал вече две години

lekarstva
За този период съм направила 4 пълни прочиствания. Пълно прочистване с капките Хепавитал означава да се ползват три месеца нон стоп. Това е времето, през което организма най-добре се изчиства. На практика за двете години, откакто ползвам капките Хепавитал аз съм прекарала една година в прочистване на черния дроб.

Това е един много голям подарък за моя черен дроб. Благодарение на това аз се чувствам много добре, много здрава, бодра, изключително трудоспособна и разполагам с достатъчно свободно време. Какво значение има свободното време? И защо говоря за свободно време, когато иде реч за прочистване на черния дроб?

Откакто ползвам капките Хепавитал аз се чувствам изпълнена със сили, и това ми дава възможност да работя не само по-добре, но и по-бързо. работата ми е застояла, работя у дома на едно бюро и преди не можех нищо да свърша. Днес аз имам повече свободно време за движение и спорт, и така помагам още повече на здравето си.

Ще продължа да ползвам капките Хепавитал, макар и не чак толкова интензивно. Явно е трябвало да се прочистя от всички шлаки, боклуци и вредности в организма, за да се почувствам по-добре. Препоръчвам да направите същото, и да помогнете на своето здраве.

Гина Георгиева от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On