Постоянството е гаранция за успех при лечението с билки

При лечението с билки се изисква човек да е много постоянен и да спазва точно инструкциите

bilki
Със всяко лекарство е така, но при лечението с билки има някои особености, които трябва да се имат предвид. Особеното е, че лечението с билки изисква повече време, усилия и постоянство, но за сметка на това е много по-ефективно.

Аз го установих това, след като направих прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал. Преди това пих някакви хапчета, даже два вида, но не ми помогнаха, никак даже. Няма да им казвам имената, защото съм сигурна, че има хора, на които тези лекарства са помогнали. В крайна сметка, всичко е до организъм. Онова, което е важно, човек да намери своя начин за лечение, своето лекарство и метод. Не съм краен човек, но ми се иска сега да кажа, че не бива да се доверяваме на всичко. Трябва много да се чете, да се проучва, да се правят проверки и опити. Това не означава да съм недоверчива, напротив. Но, аз поръчах капките Хепавитал именно защото изчетох де що има инфо за тях, и поради тази причина мисля, че всичко мина много добре.

Сега се чувствам отлично и продължавам да взимам капките от време на време. Все пак постигнатите резултати трябва да се поддържат.

Силвия Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On