Прочистени черва, сияйна кожа и здрав черен дроб имам, благодарение на капките Хепавитал!

Благодарение на капките Хепавитал аз имам здрав черен дроб, без стеатоза, прочистени черва и много приятно усещане на лекота и сила

Прочистени черва може да се постигнат по много начини. Аз самата съм чела и съм пробвала не една и две рецепти. Но, това облекчение, което почуствах, след като започнах да ползвам капките Хепавитал, никоя рецепта не можа да ми го даде.

Аз лично не съм очаквала толкова добър ефект от тези капки. За трите месеца, през които ги взимах, аз успях да си подобря състоянието на черния дроб, защото имах стеатоза. Още малко, и изследванията ми съвсем ще са добре. То не може да стане бързо, защото стеатозата ми беше много тежка.

Освен това, редовно ходя до тоалетна по голяма нужда. То не е срамно да се каже, даже напротив. Аз, ако нямах толкова затегнат стомах, и ако червата ми не бяха толкова лениви, нямаше да съм стигнала до това положение.

Но, сега съм добре. Даже мога да кажа, че ходенето до тоалетната по голяма нужда е възстановено, дори и сега, когато не взимам капките Хепавитал. Затова, ще направя една кратка почивка, и малко към края на лятото пак ще започна да взимам капките Хепавитал, за да си поддържам доброто здраве, което постигнах, благодарение на тях.

Милка Попова Дунева от София на 52 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On