Прочистих черния дроб след дълга злоупотреба с алкохол

Дълги години имам злоупотреба с алкохола, и това ми докара проблеми с черния дроб

алкохол Казвам се Валери и съм на 37 години. Преди 3 години ми откриха алкохолен хепатит, и казаха, че ако не спра да пия няма да се оправя, а даже ще се влоша. Затова започнах отказване на алкохола, като за целта ползвах капките Алкофитал и провеждох терапия с психиатър. Почти две години се люшках от единия бряг на другия и така стигнах до положението да пия само по 1-2 чаши червено вино в меса, или ако не евино – малко бира. Интересното е, че в момента, в който спрях да пия, и здравословното ми състояние се подобри. За да затвърдя лечението, както и за да направя нещо допълнително за черния дроб, аз взех и от капките Хепавитал, за които научих от човека, с който разговарях за капките за отказване на алкохола.

При редовна злоупотреба с алкохол здравето на черния дроб драстично се влошава. Аз нямам време да си правя повече експерименти със здравето, а и цироза на черния дроб си е доста сериозно заболяване, затова направих така че да не си вредя повече.

Доволен съм и от капките за отказване на алкохола, както и от Хепавитала. Може би ще продължа да ги ползвам, но за момента предпочитам нещата да останат така. Мисля да планувам всяка година по 4 прочиствания, на всеки сезон, и се надявам това да е достатъчно за здравето ми. Пропуснах да кажа, че психолога ме прати и при диетолог, който ми назначи специална диета. Всичко това се надявам да ми подейства положително.

Борис Димитров от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On