Защо започнах прочистване на черния дроб с капките Хепавитал?

Аз започнах прочистване на черния дроб с капките Хепавитал, тъй като имах подозреняи за сериозно заболяване на черния дроб

prochistvane na cheren drob Моята история не е дълга. Аз съм на 56 години. В продължение на 7 месеца имам симптоми, като тъпа болка в горната част на десен квадрант и персистиращо прималяване и главоболие. Като редовен пияч (по едно-две питиета на ден) в продължение на 25 години, първата ми мисъл е заболяване на черния дроб.

Аз спрях да употребявам алкохол през тези 7 месеца. Не че не съм пил никакъв алкохол, но само по повод съм казвал наздраве с малко бира или вино.

За да избегна по нататъшни притеснения аз реших, че ще е добре да отида на лекар. Моето джипи ми изписа изследвания – ензими, билирубин, албумин, броя на тромбоцитите, и т.н. Всичко е добре. Не че няма отклонения, има, но за моя начин на живот това е нормално.

Той ми каза, че добре съм направил, дето съм отказал алкохола, и като за начало това е добре за черния дроб. Но аз така или иначе не бях спокоен, затова започнах прочистване на черен дроб с капките Хепавитал.

Сега, два месеца по-късно, болките вече ги няма. Аз се чувствам много добре, не пия, пазя поведение и единственото, за което мисля, е здравето.

Стоян Георгиев от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On