Чувствам се отлично след трите месеца прочистване с Хепавитал

Аз се чувствам отлично след прочистване с Хепавитал, което направих преди четири месеца

prochistvane s hepavital

Чувствам се отлично след трите месеца прочистване с Хепавитал

Това прочистване с Хепавитал го направих, защото преди известно време ми откриха стеатоза на черния дроб. Стеатозата на черния дроб е омазняване, което предизвиква увеличаване на черния дроб. Това увеличаване на черния дроб се случва заради натрупаната мазнина. Не искам да изпадам в подробности за самата болест. Тя протича различно за всеки човек, защото всеки има различни навици, по отношение на храненето и така нататък. При мен, например, самото омазняване беше предизвикано от храна. Понеже съм на възраст, каквото и да хапна, ми се лепи, а и аз не си слагах много ограничения.

Прочистване с капките Хепавитал направих по съвет на една моя близка приятелка, която беше ползвала капките поради същата причина. Тя дори имаше по-висока степен на омазняване, за разлика от мен. Като видях при нея какъв ефект има прочистването с капките Хепавитал, реших да пробвам и аз.

Не очаквах, наистина, толкова добър и бърз ефект. На четвъртия месец аз вече се чувствах добре. Това прочистване с Хепавитал ми беше помогнало да се отърва не само от излишните килограми, които имах, но и от токсините и всички вредности, които се бяха натрупали в организма ми. Сега се чувствам добре.

Р.Петрова от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On