Прочистването на черния дроб с капките Хепавитал дава отлични резултати

След прочистването на черния дроб с капките Хепавитал аз се чувствам буквално като нов човек

hepavital bilki

Ако човек държи на здравето си, трябва да включи прочистването на черния дроб в целогодишната програма за грижа за здравето. Аз дълго време бях занемарила грижите за здравето, и поради тази причина все не се чувствах добре. Това се промени, откакто започнах да правя прочистването на черния дроб с капките Хепавитал.

Капките Хепавитал са подходящи и за работохолици, като мен, и за хора, които обичат прецизността. Това второто го казвам, защото имам една приятелка, която се занимава много дълго време с йога, и тя също взима капките Хепавитал. А щом тя ги е одобрила, значи този билков продукт върши много добра работа.

Аз по себе си съдя как се чувствам сега, когато започнах да употребявам капките Хепавитал, за разлика отпреди, когато не правех нищо. Мислех си, че е достатъчно само това, че не ям разни сладки храни, мазнотии и така нататък. Това не е достатъчно, разбира се. И всяка безотговорност след това се заплаща скъпо и прескъпо.

След прочистване с капките Хепавитал аз се чувствам много добре. Трябва да споделя това, защото днес повечето хора си мислят, че грижата за здравето е нещо, което може да бъде отложено във времето, когато се разболеем. Това съвсем не е така. Здравето иска постоянни грижи.

Мирела Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On