Билковите капки Хепавитал подобриха работата на дебелото черво

Работата на дебелото черво беше подобрена, след като ползвах билковите капки Хепавитал, които са за прочистване на черния дроб

Дебелото черво няма кой знае колко общо с черния дроб. Но, по една или друга причина, откакто започнах да ползвам капките Хепавитал, аз забелязах, че редовно го изпразвам. И не само това – просто ритъма на тялото ми стана друг. Не знам дали това има някаква връзка с прочистването на черния дроб, но е факт. А това, което е факт, мен много ме радва. Изследванията ми са добре, поотслабнах, редовно ходя на тоалетната и за моите 50 и кусур години изглеждам много добре. Аз си се харесвам, защото преди бях много дебела.

Сега не съм отслабнала кой знае колко, но ми личи. Някак съм се посвила. Не знам как да го кажа. Три месеца правих прочистване с капките Хепавитал и постигнах това:

– по-слаба съм с 9 килограма, при положение че не съм пазила диета.
– имам по-свеж вид, кожата ми се оправи.
– редовно ходя до тоалетната.
– нямам подут корем.

Не знам дали това е нещо за вас, но за мен е доста добре. И мисля да продължа по същия начин, защото ми се отразява добре прочистването с капките Хепавитал, както на черния дроб, така и на дебелото черво.

Милка Пончева от Благоевград

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On