Религиозните хора имат по-здрав черен дроб

Хората, които искрено вярват, молят се и спазват всички канони на вярата имат по-здрав черен дроб. Звучи невероятно, но е факт, доказан от учените


За здрав черен дроб не е нужно да пазите диета. Вярата ще ви помогне.

Учените от университета в Охайо разкриха невероятна връзка между продължителността на живота и религиозността на човека. Както отбелязва The Daily Mail, хората, които ходят на църква, живеят средно с 4 години по-дълго от атеистите.

Експерти обясняват това с няколко факта. Често религиозни хора участват в социални взаимодействия, те са доброволци. Сами по себе си религиозните практики намаляват нивото на стреса, което оказва положително влияние върху здравето. Повече религиозни хора са по-малко склонни да пушат и да пият алкохол. И не на последно място – религиозните хора стриктно спазват постите, наложени от църквата. Това няма как да не окаже благоприятно въздействие върху здравето на черния дроб.

Учените, по време на тяхната работа са взели предвид данните от две проучвания. Статистика от 505 некролога за 2012 г. Оказва се, че религиозните хора са живели 9.45 години по-дълго от атеистите. Но когато се вземат предвид пола на един човек и семейното му положение, броят намалява до 6.48 години.

Второто проучване отчита некролозите, публикувани в изданията на 42 американски града. Тук беше открит един и същ модел: след като се вземат предвид всички фактори, стана ясно, че религиозните хора са живели 3,82 години по-дълго от атеистите.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On