С Хепавитал се стабилизирах след отстраняване на жлъчката

След отстраняване на жлъчката аз започнах да имам някакви проблеми. Лекарите не ми помогнаха. Започнах да отделям много жлъчен сок, и това направо ме убиваше

жлъчката

Проблемите с жлъчката, които имах, ги реших след като я отстраниха. Не си мислете, че от някакъв каприз съм решила да си махам жлъчката. Там положението беше наистина много зле. Нямаше да се стабилизирам изобщо,ако не я бях махнала. Но, някои от проблемите останаха и след като ми отстраниха жлъчката.

Поради някакви неясни за мен причини, започнах да имам повече жлъчен сок. Просто се образуваше повече жлъчка, и вечер направо ми се разказваше играта. Киселини, оригвания, подуване на стомаха. Отделно се чувствах уморена и отпаднала. Направо не бях на себе си. И да ви кажа, много се притесних.

Мислих, мислих какво да направя, и накрая реших, че ще помогна на другите органи, които зависят от жлъчката. Тези органи са черния дроб и панкреаса. Ако не ги защитя, ако не се погрижа за тях, може би ме очакваха още здравни неблагополучия.

Поради тази причина поръчах капките Хепавитал. Ползвах ги 7 месеца нон стоп, без почивка и пауза между взиманията. Започнах и да променям някои неща в храненето. Например, започнах да ям по малко, на серии, през два часа, по шепичка ядене. И след 18 часа нищо не хапвах. Само кисело мляко и чай.

Сега вече няма киселини. Чувствам се добре, изпълнена със сила, с по-добро самочувствие, защото отслабнах. Капките Хепавитал много ми помогнаха. Благодарности на хората, които са направили всичко възможно да ги има.

Николинка Калоферова от Пловдив на 47 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On