С капките Хепавитал постигнах по-добро здраве на черния дроб

По-добро здраве на черния дроб постигнах след като използвах капките Хепавитал около половин година. За шест месеца резултатите ми се подобриха значително

здраве на черния дроб

За да се поддържа добро здраве на черния дроб не само лекарствата помагат. Даже би могло да се каже, че лекарствата изобщо не са достатъчни. Много специалисти дори твърдят, че черния дроб може да се възстанови само като се спазва определена щадяща диета. Това е така, и аз го изпитах на собствения си… черен дроб.

Преди време ми откриха стеатоза на черния дроб. Това е омазняване, което засяга този толкова важен орган. Интересното при него е, че преминава почти безсимптомно. Няма болка, няма външни признаци, както е при хепатита, например. Но, ако не се лекува, може да стане и рак на черния дроб, или да нанесе други, непоправими щети.

Затова аз реших, че след лечението в болницата ще се заема да направя едно прочистване на черния дроб с природни средства. За целта използвах капките Хепавитал и започнах да спазвам стриктно назначената ми от лекарите диета. Подобрение имаше още след третия месец, след като започнах да използвам капките Хепавитал и диетата. Започнаха да спадат отрицателните стойности, които бяха останали от болницата. Започнах и да се чувствам по-добре. И по този начин, благодарение на капките Хепавитал аз не само постигнах по-добро здраве на черния дроб, но и отслабнах значително.

Калинка Попова от София на 41 години

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On