С капките Хепавитал вървя уверено по пътя на здравето

За мен здравето не само е най-голямото богатство, но и нещото, за което трябва да се грижа постоянно

прочистване Ако сте боледували толкова често, колкото аз боледувах като дете, сигурно ще се замисляте по-често как да запазите и да подобрите здравето си. Аз през годините съм имал толкова много и толкова често работа с разни лекари, че най-естественото нещо, което можех да направя, е да стана лекар.

Завърших медицина, работих в България малко, после отидох в чужбина, пак работих и се върнах тук, за да се грижа за родителите си.

Един от основните проблеми със здравето, които ме тормозят още от младежките години, е здравето на черния дроб. Боледувала съм от хепатит и оттам нататък нещата станаха малко по-сериозни за моя черен дроб.

Освен да внимавам какво ям, аз трябва и да правя редовни прочиствания. Прочиствам черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал. избрах билков продукт, за прочистване на черния дроб и жлъчката, тъй като взимам достатъчно лекарства и не искам да товаря излишно организма си с химии.

Билките са добро средство за поддържане на здравето. капките Хепавитал не само отлично прочистват черния дроб, но са и добра превенция на чернодробните заболявания.

Калина Георгиева

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On