С всяко следващо прочистване на черния дроб, здравето ми става все по-добро

За първи път направих прочистване на черния дроб преди година и оттогава го правя четири пъти в годината

билка В началото на всеки сезон аз правя прочистване на черния дроб и съм много доволна от резултата. За всички, които се съмняват и не вярват, ще кажа само че всичко онова, което хората около мен отчитат като добра промяна, както и всичко онова, което аз виждам, стана възможно след второто или третото прочистване. Никой резултати не идва просто ей така, с едно щракване на пръстите. Сега мога спокойно да кажа, че билките действат. В началото бях малко по-скептично настроена, но в крайна сметка разбрах, че когато човек е постоянен резултати се постигат и са добри. И това се отнася не само за здравето, но и за всичко което се прави в живота.

Аз направих прочистване на черен дроб с капките Хепавитал, като ги съчетах с диета. Диетата не беше кой знае какво, просто се отказах от разни неща. Заедно с приема на капките аз започнах да пия и чай. След като си свършвах дозата, аз продължавах със зеления чай. Този режим много ми помогна. Здравето ми се оправи, понижих си холестерола и обиколката на талията и най-вече – дишам много по-свободно, защото преди не можех дъх да си поема, така бях затлъстяла. Ето така ми помогнаха капките Хепавитал.

Милка Иванова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On