Капките Хепавитал ми помогнаха да слабея бавно, но славно

Аз започнах да слабея след като направих първото прочистване с капките Хепавитал

slabeya

Капките Хепавитал ми помогнаха да слабея бавно, но славно

И не само че слабея, но и изглеждам по един много различен и хубав начин. И друг път ми се е случвало да свалям килограми, но едва сега мога да кажа, че и тялото ми се е смалило, като че ли. Преди имаше някакви промени в кантара, но не и в обиколката, поне не толкова, колкото аз съм искала.

След прочистване на черния дроб с капките Хепавитал при мен явно са настъпили някакви по-различни промени в организма ми. Явно това, че съм се освободила и съм изхвърлила разни шлаки от организма ми е помогнало да се отърва и от отоците. Това също е от значение за външния вид.

Започнах прочистването с билковите капки Хепавитал не толкова от суета, колкото по препоръка на една приятелка, която имаше някакво заболяване на черния дроб. Тя остана много доволна от резултата, затова и аз реших превантивно да направя едно прочистване. Каква беше изненадата ми, когато освен всичко друго, аз забелязах и очевидната промяна в моето тяло, както и в начина, по който се чувствам.

Мисля да взема три опаковки и на майка ми, която е на възраст, и една подобна грижа за черния дроб ще ѝ се отрази добре.

Николина Асенова от Варна

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On