Сок за прочистване помага на черния дроб да работи по-добре

Пийте този сок в продължение на месец, и сами ще се убедите колко добре действа той

сок

Често се оказваме в ситуация, когато на организма му е нужна незабавна помощ. И тогава повечето от нас бързат в аптеката. Малко сок, малко почивка, малко повече движение, и само след няколко дни отново ще се почувстваме по-добре.

Някога хората са се лекували с билки. И правилно! Природата има средства против почти всяка болест. Дори такова сложно заболяване като множествената склероза може да се лекува с помощта на хранене, да не говорим за по-дребни проблеми.

Друг е въпросът, че с времето сме изгубили необходимите знания, престанали сме да се вслушваме в собствения си организъм и ни е по-лесно да влезем в аптеката и да си купим решението на въпроса.

Обратната страна на този подход е, че всички медицински средства, дори „най-безобидните“, които се отпускат без рецепта, имат множество странични ефекти. А тези медикаменти стават все повече по абсолютно непонятни причини – лекарствата не са станали по-малко опасни. Но това е тема за отделна дискусия…

Ще ви е необхоима сокоизстисквачка. И тук не важат оправданията, че тези електроуреди са скъпи. Помислете за икономисаните средства от лекарства. Сокоизстисквачката е инвестиция, ако не за цял живот, то със сигурност за няколко години. При това инвестиция в най-ценното – в здравето.

Сокът се пие сутрин, след закуска. Съставките са разчетени за една порция.

Сок за прочистване

Необходими продукти:

250 г круши, 25 г сини сливи (без костилките), 125 г спанак.

Тайната на този сок е в съдържанието на хранителни ензими и фибри, които помагат на храната да се движи по червата. Освен това сокът стимулира храносмилането и изчиства тялото отвътре.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On