Станах мама на двама, и напълнях: Хепавитал ми помогна да вляза във форма

Напълнях ужасно след ражданията на двете ми деца. Капките Хепавитал ми помогнаха да започна да се възстановявам

напълнях
Привет на всички! Аз съм Станислава. Мога да се похваля, че съм майка на две здрави дечица. Това е единствената ми професия и призвание. Може би още когато започнах да съзрявам разбрах, че това е моето призвание. Да си имам семейство, да се грижа за него и да се постарая да бъда перфектната домакиня.

Завърших висшето си образование, намерих си сигурна работа и можех вече да действам по плана си. За мой късмет и щастие срещнах мъжа на живота си. До ден днешен все още вярвам в това. Година след сватбата се роди дъщерята Улисана в майченството не разбрах как минаха две години. Малката тръгна на ясла, точно тогава с мъжа ми започнахме да обсъждаме възможността за второ дете. Май не сме се чудили много, понеже забременях няколко месеца след това. Тогава качих адски много килограми. Дори след като родих и се възстанових не успявах да смъкна килограмите. Опитвах какво ли не…

Това влияеше на самочувствието ми. Внушавах си, че вече не привличам съпруга си. Фитнеси, гимнастики, диети, химии, какво ли не опитах. Бях на ръба на отчаянието и истерията. Точно тогава сякаш по поръчка разбрах за Хепавитал.

Разбира се след като вече бях опитала какво ли не, подходих със съмнение към него. Но какво ли друго ми оставаше, реших че ще го пробвам. Да ви кажа и до ден днешен съм поразена, никога не съм вярвала че нещо подобно реално има ефект, но ето, Хепавитал разби всички митове на които съм вярвала. Доволна съм!

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On